WATCH: Woman shares bizarre shape of her baby bump

WATCH: Woman shares bizarre shape of her baby bump

Pregnancy is a journey that looks different for every parent-to-be...

WATCH: Woman shares bizarre shape of her baby bump
iStock/Nattakorn Maneerat

It is absolutely incredible that humans have this beautiful ability to create more life and while we all might have a general understanding of what a standard pregnancy looks like, not all are the same.

WATCH: Woman leaves date after finding strange collection in his house

Whether it's a boy or a girl, twins or triplets, there are so many variables.

One thing that definitely differs from parent to parent is the size of the baby bump.

READ: Coleslaw ice-cream is a thing and people are upset

One mom has left many viewers questioning whether the footage they were watching was real after she decided to share videos of her pregnancy bump on TikTok.

Michella Meier-Morsi is a Denmark-based mom of five kids, with twins and triplets, all born within three years.

She has been posting content on TikTok for a while, but announced that she decided to have another baby after her twins were born and ended up being pregnant with triplets.

READ: Man tweets he's getting "R66200,66 on tax returns"

What has captured the attention of millions - since the video she posted has over 159-million views - is the size and shape of the baby bump containing the three babies.

It might seem like this baby bump is defying all kinds of logic and science, but it's 100% real:

@michellameiermorsi Jeg har lige født dem… har jeg ikke?!😭😳 Sådan føles det i hvert.
Det er kun et øjeblik siden, at jeg lå i en hospitalsseng sammen med tre bittesmå drenge med sonder og en enkelt med CPAP. Og i dag er de 17 måneder gamle. Og før jeg har nået at blinke med øjnene, rammer de 1,5 år - som for mig føles som at gå fra baby til tumling. Sådan har jeg nok set Teddy længe og Charles i et par uger. Der sker et eller andet, når de selv kan gå. Så forsvinder babyen… Gabriel føles stadig lidt som en baby for mig, selvom han dagligt er på vilde missioner - men det er nok fordi han fortsat kravler og i højere grad skal bruge min hjælp. Men nu er de altså 17 måneder, og det er ikke bare tiden, der går absurd stærkt. Det gør deres udvikling også. Jeg kan vitterlig mærke forskel fra dag til dag - også selvom jeg er sammen med dem hele tiden. Deres forståelse, opmærksomhed i forhold til hinanden, deres måde at lege på, spise på, pludre, vise kærlighed… Jeg elsker det! Jeg nyder hvert eneste sekund. Men jeg bliver også lidt trist. For det går lidt for stærkt for moderen. Og jeg savner mine babyer. 17 måneder… 516 dage har de været i vores liv. Hvor blev de af😳❤️ #trillinger #triplets #tripletmom#tripletlife #momlife #barselsliv #livetmedbørn #tripletsoftiktok #fyp ♬ i love you baby - Emilee

READ: Heinz reveals ideal storage conditions for tomato sauce

And if your first thought was "This seems uncomfortable", Michella confirmed that it definitely was and that she felt pain for much of her pregnancy.

At 35 weeks the trio had to be delivered via C-section, but luckily they are all healthy, happy, and thriving.

@michellameiermorsi Jeg har aldrig været så bange, som jeg var i de 35 uger, jeg var gravid med trillingerne.⁣ ALT handlede om at holde babyerne i maven så længe som muligt.⁣ ⁣ Vores værste frygt var, at de ville blive født al for tidligt, og at vi enten ikke ville komme hjem med dem, eller at de ville få nogle store handicap.⁣ ⁣ Det hang over mig som en sort sky.⁣ Hver gang mine trusser blev fugtige, hamrede mit hjerte, indtil jeg fik tjekket, at vandet ikke var gået.⁣ ⁣ Hver gang mine plukkeveer tog til, kunne jeg rumme andre mennesker. Jeg var så rædselsslagen.⁣ ⁣ Mit liv handlede pludselig om min livmoderhals🙈😅⁣ ⁣ Jeg nåede at være indlagt et par gange under graviditeten.⁣ Den første gang var jeg i uge 21 eller 22 - og jeg vidste, at hvis de kom der, så ville de ikke overleve.⁣ ⁣ Jeg kan ikke beskrive, hvor bange jeg var.⁣ ⁣ For at få præmature babyer er ikke sjovt.⁣ Vi vidste fra dag 1, at vores drenge ville blive præmature, da man med trillinger foretager et kejsersnit senest i uge 35+6.⁣ Vi vidste dog ikke, hvor meget for tidligt, vores trillinger ville komme.⁣ ⁣ Men vi kendte til de grumme statistikker. At 5% af trillinger får handicap grundet for tidlig fødsel. Og at ca. 20% af trillingegraviditeter ender med en spontan abort eller en meget for tidlig fødsel, hvor børnene ikke er levedygtige.⁣ ⁣ Vi var så absurd heldige!⁣ Og jeg er taknemmelig hver eneste dag.⁣ ⁣ Vores drenge er kun født knap fem uger for tidligt. Vi lå kun indlagt på neo i to uger. Og kun Charles havde brug for CPAP.⁣ ⁣ Men frygten glemmer jeg aldrig. Den sidder stadig i mig.⁣ Og det samme gør oplevelsen af at være på neonatal, hvor ikke alle var lige så heldige som os.⁣ ⁣ TV-skærmen over døren, hvor man kunne se live tal på alle babyerne på afdelingen, deres navne, og alarmerne der gik.⁣ Det er lyde og billeder, som på en dag som i dag, river i tårekanalerne. Både af taknemmelighed for vores egen situation og personalet på afdelingen, og kærlighed og tanker til de mange forældre og babyer, der også har været igennem en præmaturfødsel.⁣ ⁣ Jeg drømmer stadig om at gøre noget særligt for personalet på neo❤️⁣ ⁣ #triplets #worldprematurityday #worldprematurityday2022 #prematurebaby #preemie #preemietriplets #tripletsoftiktok #preemiesoftiktok ♬ So This is Love - Tarah New

Comments on her pregnancy bump include people being horrified and baffled by its size, but Michella has taken it all in her stride and enjoys creating fun content about being a mom of five.

All we can really say is: Good luck to you, Michella!

Tune in to 'The Drive with Rob & Roz', on weekdays from 16:00 - 19:00. Stream the show live here or download our mobile app here.

Follow us on social media:

Main image courtesy of iStock/Nattakorn Maneerat

More on Jacaranda FM


Show's Stories